Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Out-of-band dialin to AUX port

Hi

Setting up a modem to dial into on the AUX port has been a nightmare. I have the following configured on R1:

line aux 0

password cisco

login

modem inout

speed 115200

flowcontrol hardware

transport input all

modem auto configure type default

I then have to reverse telnet to the modem, this being necessary for a remote dialin to connect to the aux port. However, when I dialin from a remote pc using the normal Microsoft dial-up connection, I get a black window with a blinking prompt but I'm unable to type in window. If I enter a command in the window, I can see it being entered into the modem of the AUX port. If I click the button called DONE on this screen, it gets stuck on "verifying username and password". The reverse consol session then shoots out garbage characters and connection drops.

All I want is a simple out-of-band dialin to connect to a remote router. I have spent 2 valuable days on this and gone through all documentation. Is it my dial-up connection or the modem (the modem is a standard 56k V.92/V.90 with NO dip switches only software switches). The only AT command I've used is the at&f1s0=1 I simply cannot get hold of a USRobotics modem in this country. I have tried connecting at 9600 but that doesn't work.

Help please

Marcus

1 REPLY

Re: Out-of-band dialin to AUX port

365
Views
0
Helpful
1
Replies