Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

APs Randomly Stops Associating with LWAPP Controller

We currently have 250+ AP1020 and AP1220s deployed. Every two to three weeks, an AP randomly stops getting associated with the LWAPP controller. The odd thing is how this phenomenon only effects one AP at a time ...seems like 1 is always getting left out.

If left alone, after 2 to 5 days, the problem fixes itself ...the AP in question starts working again, but another one gets left out in the cold.

This has been an ongoing cycle for the last four months. It's not a major problem. ...solutions for it that I have done include replacing the AP, restarting the AP and doing a shut/noshut on the switchport it's connected to, or just waiting it out.

I really just want to know why this is happening, is it happening to anyone else, and how can I get it to stop?

1 REPLY
Hall of Fame Super Red

Re: APs Randomly Stops Associating with LWAPP Controller

Hi West,

It almost sounds as if you might be running into this issue;

Field Notice: FN - 62561 - Wireless Lan Controller (WLC) Fails to Decrypt Lightweight Access Point Protocol (LWAPP) Control Traffic - Requires Upgrade

From this doc;

http://www.cisco.com/en/US/products/ps6308/products_field_notice09186a008077139f.shtml

Hope this helps!

Rob

128
Views
0
Helpful
1
Replies
CreatePlease login to create content