Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

Cisco 1130AG AP's Not Working!!!

3 level building with 6 AP's. I'am 15 feet away from the nearest AP and keep losing signal with my 7925's. Wireless laptops are showing low connectivity bars. I will stand under or less then 3 feet and keep losing connectivity. All AP's are connected to a 3650 POE switch. Never had any problems like this until we upgraded AP's and controller. More recently the controller. We went from a 2006 series to a 2100 series. I have tried muliplte phones and laptops on all AP's. Please advise.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Re: Cisco 1130AG AP's Not Working!!!

Check the power output on the APs. Ive seen where after upgrading RRM wasnt right and sent all aps to a power of  0...

Go wireless->>click 802.11b or A under radios and look at power level... what is it set to ?

__________________________________________________________________________________________ "Satisfaction does not come from knowing the solution, it comes from knowing why." - Rosalind Franklin ___________________________________________________________
9 REPLIES

Re: Cisco 1130AG AP's Not Working!!!

Can you provide more details on the setup?

Band Selections? Data Rates Enabled? Transmit Powers? Authentication Method? Encryption Types?

Thanks

Re: Cisco 1130AG AP's Not Working!!!

Check the power output on the APs. Ive seen where after upgrading RRM wasnt right and sent all aps to a power of  0...

Go wireless->>click 802.11b or A under radios and look at power level... what is it set to ?

__________________________________________________________________________________________ "Satisfaction does not come from knowing the solution, it comes from knowing why." - Rosalind Franklin ___________________________________________________________

Re: Cisco 1130AG AP's Not Working!!!

thanks for the rating ... I suppose that was your issue? Odd, cause i had the same issue and it put all my APs on the same channel too ...

__________________________________________________________________________________________ "Satisfaction does not come from knowing the solution, it comes from knowing why." - Rosalind Franklin ___________________________________________________________
New Member

Re: Cisco 1130AG AP's Not Working!!!

I really do not know what the issue was. I changed some settings based on your questions you were asking and reset them. They worked all day today. However they just seem to intermittently stop working after a few days. I looked at the logs and it shows thousands of errors. I'am not a wireless guy so i do not know what to look for.

New Member

Re: Cisco 1130AG AP's Not Working!!!

I also changed all the AP's Channel to 11 and it seems to be broadcasting better now.

Re: Cisco 1130AG AP's Not Working!!!

What is the nature of the error messages? can you post them ...

Having all your APs on the same channel is not advisable. You should only use channels 1,6,11 and keep like channels spaced appropriately. Having them all on the same channel causes co-channel interference.

__________________________________________________________________________________________ "Satisfaction does not come from knowing the solution, it comes from knowing why." - Rosalind Franklin ___________________________________________________________
New Member

Re: Cisco 1130AG AP's Not Working!!!

I have attached the most recent traps. A little over 900 of them. Let me know if you see any issues please.

Re: Cisco 1130AG AP's Not Working!!!

these traps arent the ones i was looking for... You will not these are rogue aps etc .... Can you post the show run-config, not the show running-config ...

__________________________________________________________________________________________ "Satisfaction does not come from knowing the solution, it comes from knowing why." - Rosalind Franklin ___________________________________________________________
New Member

Re: Cisco 1130AG AP's Not Working!!!

This config is ridiculously long.

969
Views
0
Helpful
9
Replies
CreatePlease to create content