Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Help please

i have LWAP 1242

the problem is when i type config t it shows me an error of typing and i can't go on

could you help me please

4 REPLIES
Cisco Employee

Help please

Hi George,

U need t oconvert the image on the AP to Autonomous.. here is the doc written by me and this will help u out in getting the issue resolved!!

https://supportforums.cisco.com/docs/DOC-14960

Please dont forget to rate the usefull posts!!

Regards

Surendra

New Member

Help please

Hello Surendra

first of all thank you for your reply

why i have to convert my image to autonomous ?

this is the only solution for my problem ? if so when i checked the steps, i saw that i have to type config t and as i

explain for you i can't type config t

thank you

regards

Cisco Employee

Help please

Yes u need to re image to Autonomous.. To convert please issue the hidden debug command and then convert.. please follow the exact steps.. i guess ur missing the main command..

AP>en

AP#debug lwapp console cli or debug capwap console cli

after this command u will be able to go into the conf t and then convert the image using the next following steps..

Follow the instructions!! and please dont forget to rate the usefull posts!!

Regards

Surendra

New Member

Help please

thank you a lot

i will try it

346
Views
5
Helpful
4
Replies