Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

MSE Not Showing Clients After Upgrade to 7.6.100.0

I've upgraded our 5508 WLC's to ver 7.6.100.0.  I've also upgraded our NCS to 2.0, and our MSE to 7.6.100.0.  I now can no longer see clients on the MSE map for our sites.  I've added the WLC to the MSE syncronization.  When I select "show clients" it says 0 of 0 found.  I know I have clients connected, since I can see them in the WLC.  Is this a licensing issue?  Thanks for your help!

Everyone's tags (4)
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Hall of Fame Super Silver

Re: MSE Not Showing Clients After Upgrade to 7.6.100.0

Make sure that NMSP is up.

http://www.cisco.com/en/US/products/ps9742/products_tech_note09186a0080bb497f.shtml#add-va-ncs

On WLC console, use the show auth-list command.

The following example shows from WLC console that there is no location server available:


In order to manually add the MSE and establish a NMSP connection to WLC, complete these steps:

On the MSE console, run the cmdshell command, and then the show server-auth-info command.

This example shows the MAC address and the keyhash to be used for adding to the WLC.


Run the config auth-list add ssc command, and then run the show auth-list.

This example shows that the MSE was added to the WLC (manually).


On the NCS, confirm that the NMSP connection shows Active.



Sent from Cisco Technical Support iPhone App

-Scott
*** Please rate helpful posts ***
5 REPLIES
VIP Purple

MSE Not Showing Clients After Upgrade to 7.6.100.0

HI Dan,

There must be compatibility issue.

see this matrix:

http://www.cisco.com/en/US/docs/wireless/controller/5500/tech_notes/Wireless_Software_Compatibility_Matrix.html

Reagrds

Dont forget to arte helpful posts

New Member

MSE Not Showing Clients After Upgrade to 7.6.100.0

Sandeep, thank you for your quick reply!

Hall of Fame Super Silver

Re: MSE Not Showing Clients After Upgrade to 7.6.100.0

Make sure that NMSP is up.

http://www.cisco.com/en/US/products/ps9742/products_tech_note09186a0080bb497f.shtml#add-va-ncs

On WLC console, use the show auth-list command.

The following example shows from WLC console that there is no location server available:


In order to manually add the MSE and establish a NMSP connection to WLC, complete these steps:

On the MSE console, run the cmdshell command, and then the show server-auth-info command.

This example shows the MAC address and the keyhash to be used for adding to the WLC.


Run the config auth-list add ssc command, and then run the show auth-list.

This example shows that the MSE was added to the WLC (manually).


On the NCS, confirm that the NMSP connection shows Active.



Sent from Cisco Technical Support iPhone App

-Scott
*** Please rate helpful posts ***
New Member

MSE Not Showing Clients After Upgrade to 7.6.100.0

Scott,

I'll tell you what.....YOU have NEVER steered me wrong, when I have an issue in the wireless realm!  That was exactly what the problem was!  Not in a thousand years would I have ever thought to check the NMSP status!  It works now!!!  Again, I can't express my thanks enough; and how important you are to this forum!  Thank you thank you thank you!

Hall of Fame Super Silver

Re: MSE Not Showing Clients After Upgrade to 7.6.100.0

Dan,

Glad to help. I don't have all the answers, but someone usually will on this forum. Glad that you have it working!

Sent from Cisco Technical Support iPhone App

-Scott
*** Please rate helpful posts ***
585
Views
10
Helpful
5
Replies
CreatePlease login to create content