Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

NCS 1.1 not showing any access points

Hi,

  I have NCS 1.1 appliance and added a 5508 WLC running 6.0.199.4 code using snmpv3. Controller is added to NCS, but it doesnt show any AP's which are there on the controller. AP count is zero. I have another controller with code 7.0.230 added and showing AP's though. AP model is 1252. Any idea why this might be ?

regards

Joe

5 REPLIES
Hall of Fame Super Gold

Re: NCS 1.1 not showing any access points

Your WLC controller.

Sent from Cisco Technical Support iPad App

New Member

NCS 1.1 not showing any access points

hi Leo,

  I think you didnt complete your reply

regards

Joe

Hall of Fame Super Silver

Re: NCS 1.1 not showing any access points

Leo is suggesting that your wlc isn't sending the info. Have you tried to remove and add the wlc again? NCS dies support that code version on the wlc, but you never know.

Sent from Cisco Technical Support iPhone App

-Scott
*** Please rate helpful posts ***
New Member

NCS 1.1 not showing any access points

Yes, i guess the WLC isnt sending the info about AP's... is there anyway to debug that ?

yes tried removing and adding the WLC again, but same result.

Hall of Fame Super Gold

Re: NCS 1.1 not showing any access points

I have NCS 1.1 appliance and added a 5508 WLC running 6.0.199.4 code using snmpv3.

1.  Make it simple:  Try SNMPv2 first.

2.  IF SNMPv2 doesn't work, upgrade your firmware to 7.0.235.0 or 7.2.110.0.

415
Views
0
Helpful
5
Replies
CreatePlease to create content