Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

Prime Infrastructure 1.3 - AP audit status mismatch

I have one access point which has an audit status of "mismatch", but Prime doesn't give me any clues on what specifically is mismatched or how to resolve it.  Any ideas?

Everyone's tags (4)
5 REPLIES
VIP Purple

Prime Infrastructure 1.3 - AP audit status mismatch

HI Le,

Basicallly, PI thinks one thing about an AP and the controller thinks  another.  Go ahead and click the mismatch link and then you have a  choice... you either take the controller values and import them into PI  or to take what PI thinks and force it to the controller.  Usually, I  refresh PI from the controller because the controller usually has the  most correct data... however, there are those rare times that I want the PI value to override the controller.

Regards

Hope it helps.

New Member

Prime Infrastructure 1.3 - AP audit status mismatch

Hi Sandeep, thanks for the reply.

Where do I get the option to resolve the conflict?  I can see the mismatch in Device Work Center >

Device Group > Device Type > Unified AP - but I don't get the option to resolve.  Should I be looking somewhere else?

VIP Purple

Prime Infrastructure 1.3 - AP audit status mismatch

HI Le,

First change the PI view to classic theme:

Just like screenshot.

Then go to Configure>AccessPoint.

Then goto the audit sattus of that AP and Click on Mismatch.

Regards

New Member

Prime Infrastructure 1.3 - AP audit status mismatch

Thanks, it's wierd that the new Infrastructure view doesn't let you resolve things, isn't it?  I tried refreshing the config from the controller to Prime, but I can't seem to resolve the conflict.

Prime says the AP doesn't exist on the controller but I moved the AP over when it booted up, and when I logon directly to the WLC I can see the AP in question listed.  Do I need to perhaps reboot the AP itself?

VIP Purple

Prime Infrastructure 1.3 - AP audit status mismatch

Hi Le,

Yes the new view is little bit complecated to understand so even I chaged to the classic view to resolve all kind of problems.

Yes reboot it and try again.

PI is far slow as comapre to WCS or NCS sow ait for few minutes and then see in Configure>Access Point list.

Regards

1372
Views
5
Helpful
5
Replies
CreatePlease to create content