Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Community Member

Prime Infrastructure failed to communicate with MSE

We have PI 2.0 and MSE 7.4.110 running on VMware under same subnet. Both of this able to ping each other but unable to communicate SOAP/XML via HTTP/HTTPS. I tried to telnet MSE port 443 also no respond but I check on MSE firewall is "disable". I also try to stop/start the service with below script but no luck.

Step 1 Tstop the software, enter /etc/init.d/msed stop.

Step 2 To check status enter /etc/init.d/msed status.

Step 3 To start the software, enter: /etc/init.d/msed start.

After checking on MSE with Step 2 command, i found out that both HTTP and HTTPS is "false". Is they anyway to enable this services?MSE status.jpg

Has anyone ever solve the problem?

2 REPLIES
Hall of Fame Super Silver

Re: Prime Infrastructure failed to communicate with MSE

That is normal. Issues the commands again and also post the output. What we need to see if if there are any errors during a stop and start and also what the status shows.

Sent from Cisco Technical Support iPhone App

-Scott
*** Please rate helpful posts ***
Community Member

Prime Infrastructure failed to communicate with MSE

I had a similar issue with only difference being the Use HTTPS: null. I ended up re-running the setup ( via /opt/mse/setup/setup.sh) and reset the NCS username and password back to the default (select D). Then it worked straight away.

601
Views
0
Helpful
2
Replies
CreatePlease to create content