Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

Silver

WCS shows incorrect AP names on the heat maps

After priming nine APs, removing them from the system, installing them, and firing them up, I noticed that some of the names of the APs shown on the WCS heatmap are incorrect.

The names shown start with "AP" followed by the AP MAC address. I made sure that the WLC had the correct AP names (it did - in the case of the attached screen shots, the correct names appear with "612-".)

What is especially odd is that while all the names were correct in the WLC, only some of the AP names were correct in the WCS.

Clicking on the REFRESH button did not fix this. The workaround was to force the WCS to refresh its configuration from the WLC. However, I don't believe that is going to be a long-term solution.

Has anyone else seen this apparent synchronization issue?

2 REPLIES
New Member

Re: WCS shows incorrect AP names on the heat maps

Hello,

I've the same problem with a WLC4402.

Do you find the solution for that ?

Thanks.

Silver

Re: WCS shows incorrect AP names on the heat maps

I called TAC and they suggested doing a REFRESH FROM CONTROLLER from the WCS.

This seemed to kick the WCS in the pants and the problem has not recurred.

Also, when adding LWAPs, I now do so from the WCS user interface and do not the WLC GUI and this seems to work out better.

- John

144
Views
0
Helpful
2
Replies
CreatePlease to create content