Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

WLC4400 http no response

Hi sir:

My WLC 4400 have run the os 4.2.207.54, my ap type is AP1020.

And client user authentication by web-auth.

Sometimes my user complain cannot login web authentication, because he connot open the web login page.

And I try to monitor the WLC by SNMP, I see the http no response.

What can I do the next ?

Everyone's tags (3)
1 REPLY

WLC4400 http no response

Hi Hook,

I can see that your client has old code version. I am not sure if it could be a bug issue overall.

Anyway, what you can do is to investigate at what stage the problem exactly happens and isolate and make sure the issue is no related to the clients.

Isolate and test with different clients and different browsers. If the problem is reproducible it will be easier to investigate further.

- Is internal web-auth is being used? or external web-servers offer the authentication page?

- Is the problem that the initial page to enter the credentials does not appear? or that after entering the credentials the user is not redirected to use internet?

Here is a link about web-auth troubleshooting that should be very useful if you go through it:

http://www.cisco.com/en/US/products/ps10315/products_tech_note09186a0080a38c11.shtml

HTH

Amjad

Rating useful replies is more useful than saying "Thank you"
240
Views
0
Helpful
1
Replies
CreatePlease to create content