Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

WLSE WDS Authentication Issue

Hi

I'm having trouble configuring a WLSErunnign 2.12 code to authenticate to WDS fpr radio management of around 12 Aironet 1130AG AP's.

WDS is configured for the AP's and they are all registered and able to authenticated clients via LEAP to an ACS server through WDS without a problem. howver I an having trouble getting the WLSE to fully authenticate for radio management. All of the AP's are successfully discovered by the WLSE. the WLSE is configured with Correct WLCCP credentials,Confirmed by Successfully Authentication hit on the ACS server , however when performing an "RM verification Test" on any managed AP the very last item "WLSE-WDS: Authentication test" displays as Failed.

When doing a "Show WLCCP WNM STATUS" the status for the WLSE is shown as "Authenticated" and never progresses past this. I believe this is an authentication state that should eventually changed to "Security Keys Established" if everything is working ok ( As is displayed at other sites I have configured successfully).

The AP's the ACS server and the WLSE are all running the latsest code and there are no Failed Authentications logged on the ACS server.

Anybody have any ideas ?

Thanks

Leon

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Blue

Re: WLSE WDS Authentication Issue

Then you're likely running into the bug CSCsb47726. See the details for the workraound.

4 REPLIES
Blue

Re: WLSE WDS Authentication Issue

The correct authentication status should be 'Security Keys Setup' instead of Authenticated. Are you using CiscoSecure ACS as your ACS server?

New Member

Re: WLSE WDS Authentication Issue

Yes , I'm using a Cisco ACS Solution Engine appliance running Cisco Secure ACS 3.3.3

Blue

Re: WLSE WDS Authentication Issue

Then you're likely running into the bug CSCsb47726. See the details for the workraound.

New Member

Re: WLSE WDS Authentication Issue

Thanks a million for that.

I ended up working around the issue by using the inbuilt Radius server in the WLSE express for Infrastructure authentication.

230
Views
0
Helpful
4
Replies
CreatePlease login to create content