Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Community Member

CISCO876 multiple atm connections problem

I am having BIG problem! We are testing hub & spoke configuration

CISCO876>>ALCATEL DSL SYSTEM<<CISCO876

HUB SPOKE

2 vlans 2 vlans

One VLan should be used for VIDEO traffic and another for VPN! Current

configuration is behaving very unstable, links are going down every 5

min and connection between HUB and SPOKE is not WROKING unfortunaly?! :

(

Can some give me clue what to do next?

Here is the configs:

Building configuration...

Current configuration : 1592 bytes

!

version 12.4

no service pad

service timestamps debug datetime msec

service timestamps log datetime msec

no service password-encryption

!

hostname BUNDLE

!

boot-start-marker

boot-end-marker

!

enable password pass

!

no aaa new-model

!

resource policy

!

ip cef

!

!

!

interface BRI0

no ip address

encapsulation hdlc

shutdown

!

interface ATM0

no ip address

atm ilmi-keepalive 5 retry 5

dsl operating-mode auto

hold-queue 224 in

!

interface ATM0.1 point-to-point

description Subinterface for ViSS

ip address 192.168.1.2 255.255.255.252

ip virtual-reassembly

no snmp trap link-status

atm route-bridged ip

pvc 1/32

!

!

interface ATM0.2 point-to-point

description Subinterface for LSVPN

ip address 192.168.2.2 255.255.255.252

ip virtual-reassembly

no snmp trap link-status

atm route-bridged ip

pvc 0/35

!

!

interface FastEthernet0

!

interface FastEthernet1

!

interface FastEthernet2

description ViSS port

switchport access vlan 10

!

interface FastEthernet3

description LSVPN port

switchport access vlan 20

!

interface Vlan1

no ip address

!

interface Vlan10

description LAN for ViSS

ip address 10.10.1.1 255.255.255.0

!

interface Vlan20

description LAN for LSVPN

ip address 10.10.2.1 255.255.255.0

!

ip route 10.10.1.0 255.255.255.0 ATM0.1

ip route 10.10.2.0 255.255.255.0 ATM0.2

!

!

no ip http server

no ip http secure-server

!

!

!

!

!

control-plane

!

!

line con 0

no modem enable

line aux 0

line vty 0 4

password pass

login

!

scheduler max-task-time 5000

!

webvpn context Default_context

ssl authenticate verify all

!

no inservice

!

end

HUB CONF :

Building configuration...

Current configuration : 1592 bytes

!

version 12.4

no service pad

service timestamps debug datetime msec

service timestamps log datetime msec

no service password-encryption

!

hostname BUNDLE

!

boot-start-marker

boot-end-marker

!

enable password pass

!

no aaa new-model

!

resource policy

!

ip cef

!

!

interface BRI0

no ip address

encapsulation hdlc

shutdown

!

interface ATM0

no ip address

atm ilmi-keepalive 5 retry 5

dsl operating-mode auto

hold-queue 224 in

!

interface ATM0.1 point-to-point

description Subinterface for ViSS

ip address 192.168.3.2 255.255.255.252

ip virtual-reassembly

no snmp trap link-status

atm route-bridged ip

pvc 1/32

!

!

interface ATM0.2 point-to-point

description Subinterface for LSVPN

ip address 192.168.4.2 255.255.255.252

ip virtual-reassembly

no snmp trap link-status

atm route-bridged ip

pvc 0/35

!

!

interface FastEthernet0

!

interface FastEthernet1

!

interface FastEthernet2

description ViSS port

switchport access vlan 10

!

interface FastEthernet3

description LSVPN port

switchport access vlan 20

!

interface Vlan1

no ip address

!

interface Vlan10

description LAN for ViSS

ip address 10.10.3.1 255.255.255.0

!

interface Vlan20

description LAN for LSVPN

ip address 10.10.4.1 255.255.255.0

!

ip route 10.10.3.0 255.255.255.0 ATM0.1

ip route 10.10.4.0 255.255.255.0 ATM0.2

!

!

no ip http server

no ip http secure-server

!

!

!

!

!

control-plane

!

!

line con 0

no modem enable

line aux 0

line vty 0 4

password pass

login

!

scheduler max-task-time 5000

!

webvpn context Default_context

ssl authenticate verify all

!

no inservice

!

end

Waiting for replys!

2 REPLIES

Re: CISCO876 multiple atm connections problem

Hi

Are you seeing error messages getting logged when the link goes down ?

regds

Community Member

Re: CISCO876 multiple atm connections problem

I am not getting error. I've debugged atm events,ilmi I've not seen any errors. Subinterfaces atm0.1 and atm0.2 are UP UP but one of pings(LSVPN) hub>spoke to the other side is request time out.On the other side spoke>hub same ping(LSVPN) is giving request time out.

136
Views
0
Helpful
2
Replies
CreatePlease to create content