Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

CW LMS 2.6 RME JOB and access-list management issue

Hi all,

Okay I'm trying to add some access-list entries with the Baseline template Job under the Archive Management of the RME (LMS2.6)

the issue is I have an access-list there

access-list 100 permit ip host X.X.X.X any

access-list 100 deny ip any any log

and I want to add that entry:

access-list 100 permit ip host Y.Y.Y.Y any

the issue is that the JOB add the entry at this end of the existing access-list:

access-list 100 permit ip host X.X.X.X any

access-list 100 deny ip any any log

access-list 100 permit ip host Y.Y.Y.Y any

instead of put the permit before the deny

do I have any way to have the order of all permit before the deny ?

like that:

access-list 100 permit ip host X.X.X.X any

access-list 100 permit ip host Y.Y.Y.Y any

access-list 100 deny ip any any log

if not the last permit will have never been used.

thanks in advance for any help, I really appreciate any solutions.

Matt

3 REPLIES
Cisco Employee

Re: CW LMS 2.6 RME JOB and access-list management issue

Hi Matt.

I see you're running LMS 2.6, can you please tell me what version of RME you're running?

Thanks,

-Joe

New Member

Re: CW LMS 2.6 RME JOB and access-list management issue

Hi Joe,

I'm using the RME 4.0.5.

but I find antoher solution to do that because I need to do that before end of week.

so I will use the resequence access-list feature to insert the entry I need myself and deploy that with NetConfig.

it will be something like that:

enable

conf t

ip access-list resequence ZZZ 10 15

ip access-list extended ZZZ

15 permit ip host y.y.y.y

with the deny above 15

but if you know a way with the baseline It will help me in future :-)

thanks

Cisco Employee

Re: CW LMS 2.6 RME JOB and access-list management issue

Hi Matt.

The reason I was asking was because there was a known issue (bug) in RME 4.0.3, but it was fixed in the later versions around this issue. Since you're running RME 4.0.5, I'm thinking that you probably aren't hitting the bug I was suspecting.

Your workaround is good. I'll see if there are other bugs around this issue, and let you know if I find anything.

Thanks,

-Joe

105
Views
5
Helpful
3
Replies