Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

7200 with ghost cpa interface

I have a 7200 router with a cpa interface. In show running config can be seen several interfaces channel(interface Channel2/0

no ip address

no ip directed-broadcast

ip mtu 0

!

interface Channel2/0

no ip address

no ip directed-broadcast

ip mtu 0)

There is only cpa instaled.

Anybody have any notice of this?

Thanks

3 REPLIES
New Member

Re: 7200 with ghost cpa interface

Hi Gustavo,

I haven't seen that problem before. How are you accessing the CPA router - directly through the console/aux port using a terminal emulator like hyperterm (VT100, etc) from a PC, telnetting into the router, other ways? You might want to try accessing the router in some other way than how you did so when you saw the duplicate interface display. Are you certain you're not just seeing previous output saved in the buffer? Regards, Steve

New Member

Re: 7200 with ghost cpa interface

I'm accessing to the router by telnet, but the same i get accessing by console. There are 3 interface in show run and show start commands.

show startup-config

!

interface Channel2/0

ip address x.x.x.x x.x.x.x

no ip directed-broadcast

no keepalive

csna xxxx xx

csna xxxx xx

max-llc2-sessions 2000

lan TokenRing 0

source-bridge xxx x xx

adapter 0 4200.0000.0024

lan TokenRing 1

source-bridge xxxx x xx

adapter 1 4000.0000.0004

name adap1

tn3270-server

maximum-lus 500

keepalive 65000

unbind-action keep

lu termination termself

pu xxxxxxx xxxxxxx x.x.x.x token-adapter 1 22 rmac 4000.0000.0004 #

pu xxxxxx xxxxx x.x.x.x token-adapter 1 24 rmac 4000.0000.0004 #

!

interface Channel2/0

no ip address

no ip directed-broadcast

ip mtu 0

!

interface Channel2/0

no ip address

no ip directed-broadcast

ip mtu 0

!

Regards.

New Member

Re: 7200 with ghost cpa interface

Gustavo, this doesn't appear to be normal behaviour at all and I can't think of any operational reason why you would see the same Channel interface displayed 3 times! I recommend you open a case with Cisco TAC so they can troubleshoot the problem and hopefully provide a resolution. Regards, Steve

273
Views
0
Helpful
3
Replies
CreatePlease to create content