Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Erratic outbound ping times on B200 UCS

Hi, I have UCS setup with 30 B200 M3s running ESXi 5.5, no issues. (see next post, same issue on ESX exists)

When installing 2008 R2 boot from iSCSI, I occasionally see errors in event log "The initiator could not send an iSCSI PDU" amongst others, indicating my iSCSI session was interrupted. 

 

When pinging the default gateway from the server I see erratic pings. eg. 

1ms

1ms

1ms

23ms

1ms

1ms

45ms

1ms

1ms

 

Anybody seen this before or have any ideas? 

I have tried updating the network drivers to the latest versions. 

Everyone's tags (1)
2 REPLIES
New Member

Actually just checked and can

Actually just checked and can see this behaviour from ESXi 5.5 too... 

64 bytes from 10.0.30.1: icmp_seq=170 ttl=255 time=1.084 ms

64 bytes from 10.0.30.1: icmp_seq=171 ttl=255 time=0.860 ms
64 bytes from 10.0.30.1: icmp_seq=172 ttl=255 time=20.919 ms
64 bytes from 10.0.30.1: icmp_seq=173 ttl=255 time=0.938 ms
64 bytes from 10.0.30.1: icmp_seq=174 ttl=255 time=0.901 ms
64 bytes from 10.0.30.1: icmp_seq=175 ttl=255 time=1.044 ms

New Member

This discussion has been

This discussion has been reposted from Cisco User Groups to the Server Networking community.

54
Views
0
Helpful
2
Replies
CreatePlease login to create content