Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

failed to ping remote VPN Router!

I am having trouble getting quickVPN to work from home where I am using a Netgear WGT624 wireless router connected to my dsl modem.  I can use quickVPN and make connection when bypassing the router and using only the dsl modem wired to my pc.

 

here is the log.txt:

2014/07/22 20:48:54 [STATUS]Remote gateway was reached by https ...
2014/07/22 20:48:54 [STATUS]Provisioning...
2014/07/22 20:49:03 [STATUS]Success to connect.
2014/07/22 20:49:03 [STATUS]Tunnel is configured. Ping test is about to start.
2014/07/22 20:49:03 [STATUS]Verifying Network...
2014/07/22 20:49:09 [WARNING]Failed to ping remote VPN Router!
2014/07/22 20:49:12 [WARNING]Failed to ping remote VPN Router!
2014/07/22 20:49:15 [WARNING]Failed to ping remote VPN Router!
2014/07/22 20:49:18 [WARNING]Failed to ping remote VPN Router!
2014/07/22 20:49:21 [WARNING]Failed to ping remote VPN Router!
2014/07/22 20:49:33 [WARNING]Ping was blocked, which can be caused by an unexpected disconnect.
2014/07/22 20:49:41 [STATUS]Disconnecting...
2014/07/22 20:49:46 [STATUS]Success to disconnect.

Any ideas what I should be looking to change?

Scott

Everyone's tags (1)
1 REPLY

Hi,in case you are using one

Hi,

in case you are using one and the same PC in both scenarios: 1. DSL modem----Netgear WGT624--- PC and 2. DSL modem ---- PC, and in the case 1 tunnel works, but in case 2 tunnel does not work, what I can think of is the Netgear router to stop ESP packets. In other words - not to support IPSec Passthrough, or at least is not enabled

Maybe you should check the router for such option first. My guess is that it should be in the Firewall part

 

Regards,

Kremena

327
Views
0
Helpful
1
Replies