Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

IE 6.0 fails to install VirtualPassage.cab from SA520's portal page

Hi,

I am using an SA520 to set up a SSL VPN tunnel with my WinXP PC and found installing the "VirtualPassage.cab" will lead to the

wrong of webpage. The attached is what I saw on my browser.

Could anyone help solve out this critical problem?

Wedid

3 REPLIES
New Member

Re: IE 6.0 fails to install VirtualPassage.cab from SA520's port

wedid,

I assume you have not tried updating your IE 6 to maybe IE 7 or greater, so instead of that question have you tried using Firefox? What issues do you encounter when authenticating from a different machine all together? What about the type of SSL you have enabled on the machine? Are you using SSL 3.0 and 2.0? Only 2.0? If you go to tools, internet options, and then click the advanced tab and scroll to the bottom of the box, look under "Security" and there are check boxes next to the security you are using. Please report back with your findings.

Bill

New Member

Re: IE 6.0 fails to install VirtualPassage.cab from SA520's port

Hello Bill,

I have upgraded my IE to 8.0 and this issue still exhibits, but using firefox can avoid this issue and create virtual passage normally.

I was wondering why this would happen.

Is this issue due to SA520's certificate?

Wedid

Re: IE 6.0 fails to install VirtualPassage.cab from SA520's port

If you import the self-signed certificate of SA520 into your IE browser as a trusted one, the issue should go away.

1191
Views
0
Helpful
3
Replies