Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

RV220-W, disconnecting clients

Hi,

We have had this router for about a year, and have had problems since the start. Clients suddenly loose internet connection, this happenes maybe 5 times a day. After some minutes it is up again. When this happens and I log into the router and view the dash board, it seems to fix itself faster. The router is always connected and has public IP, so it seem to be on the "LAN side". The router has latest firmware, 1.0.4.17..

There are not many entries in the error log either, but here are some:

Thu Dec  5 09:20:30 2013(GMT+0100) [rv220w][System][PLATFORM] IP:       ------- IP removed intentionally ---------

Thu Dec  5 09:20:30 2013(GMT+0100) [rv220w][System][PLATFORM] BCAST:    ------- IP removed intentionally ---------

Thu Dec  5 09:20:30 2013(GMT+0100) [rv220w][System][PLATFORM] SUBNET:   255.255.255.252

Thu Dec  5 09:20:30 2013(GMT+0100) [rv220w][System][PLATFORM] GW:       ------- IP removed intentionally ---------

Thu Dec  5 09:20:30 2013(GMT+0100) [rv220w][System][PLATFORM] DNS1:     195.159.0.100

Thu Dec  5 09:20:30 2013(GMT+0100) [rv220w][System][PLATFORM] DNS2:     195.159.0.200

Thu Dec  5 09:20:30 2013(GMT+0100) [rv220w][System][PLATFORM] Interface:eth1

Thu Dec  5 09:20:44 2013(GMT+0100) [rv220w][System][NIMF] nimfNetIfaceTblHandler: unable to get LedPinId

Thu Dec  5 09:21:50 2013(GMT+0100) [rv220w][System][FIREWALL] fwPPTPGenericRules.c: inet_aton failed

Thu Dec  5 09:38:04 2013(GMT+0100) [rv220w][System][PLATFORM] /pfrm2.0/bin/bwLimitConfig /tmp/system.db 9 dot11STA 1 failed. status=-1

Thu Dec  5 09:38:04 2013(GMT+0100) [rv220w][System][EVTDSPTCH] umiIoctl (18, UMI_CMD_DB_UPDATE(4)) failed. table=dot11STA row=1

2011-01-01 00:00:41: [rv220w][IKE] INFO:  IKE started

Thanks

Regards

Kjetil

380
Views
0
Helpful
0
Replies
CreatePlease to create content