Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

WRVS4400N Wireless-N router Web Ui becomes Inaccessible

Hi,

Recently the web UI in  my wrvs4400N router becomes inaccessible. When the Ui becomes inaccessible the router  also loses wifi. The strange thing

is that router response to pings and computers connected through hard wired still have internet. 

I have to power cycle the router in order to get the web UI to come back.  the router's  web UI stays up  for a  couple of days  and even stay normal for

a week or so but then the problem comes back.   Has anyone experience this problem?

the router has the lates firmware.

2 REPLIES
Silver

Re: WRVS4400N Wireless-N router Web Ui becomes Inaccessible

Hey ocuarezmajr it sounds like a browser cache issue.  Next time it does this, try deleting browsing history and if that don't help go to the cmd prompt and run the following command ipconfig -flushdns .  Try this and see if you still have the same issue.  One more thing you can do is a repair on the local area connection. 


Hope this helps.

New Member

Re: WRVS4400N Wireless-N router Web Ui becomes Inaccessible

Thanks! i'll give it a try next time it happens and report the results, so

far the router been behaving well.

On Fri, Dec 3, 2010 at 12:09 PM, davicarr <

277
Views
0
Helpful
2
Replies