Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Download/Backup Configuration

Hi,
I am trying to download a new configuration file into the switch and it keeps saying:

Bytes Transferred:  0
Status:  Copy failed
Error Message:  Copy: Error in configuration download Line: 1 Command: no cdp run

The file that i am trying to submit is .txt file

8 REPLIES
New Member

Good Afternoon, Which (model)

Good Afternoon, 

Which (model) switch are you trying this on?

Thanks,

Raquel

New Member

Hi, I am using SF302-08MP

Hi,

 

I am using SF302-08MP with the last firmware version (1.3.7.18)

bestregards,

Rui Fernando

Hi Fernadno,Have you tried to

Hi Fernadno,

Have you tried to remove "no cdp run" line from the txt file and upload it again.

Regards,

Aleksandra

 

New Member

yes but then it comes back

yes but then it comes back with another error...
"spanning-tree bpdu filtering"

Hi Fernando, Have you try

Hi Fernando,

 

Have you try just to do current configuration backup and upload? To see if the process itself is not failing.

 

Regards,

Aleksandra

Hi Fernando, I have redone

Hi Fernando,

 

I have redone the whole configuration for you so I hope it works. Please note that there was a important change in switch file system on versions 1.3 thus this might be the reason for uploading old configuration issue and manual reconfiguration was needed.

 

Regards,

Aleksandra

Green

Try to log in to the console

Try to log in to the console and paste a small section of the config at a time until it is complete and see what commands it doesn't like.

 

Also, is it possible you're using a confg file from something like a SG300 and trying to load it in to a SF300 or from a SX500 in to a SX300? Or a config file from a different switch using a different software version?

-Tom Please mark answered for helpful posts http://blogs.cisco.com/smallbusiness/
New Member

I just ran a quick test on

I just ran a quick test on the SF302-08MP. I made a backup of my running "default" config file and then tried to download it as a new config file. There might be something you changed that is causing this to happen. I have attached my running config file.

There are no special configurations or changes I have made to the switch. Compare yours to the one I have attached and let me know what is different. Also, if you can, send me the file you are trying to download and I can try running it over here.

Thanks,

Raquel

651
Views
0
Helpful
8
Replies
CreatePlease login to create content