Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

SG 300 web admin interface does not display properly

Went to log into the web admin interface on my SG-300 today and I get this in both IE and Firefox:

http://dl.dropbox.com/u/21195515/cisco.png

I'm not able to login by typing user/password and just pressing enter. I've tried power-cycling the switch, and this didn't help, however, since the power cycle, the font-panel system LED has been blinking green. I seem to recall, though I can't locate the reference now, that this means the switch is running with factory settings, but that cannot be right because:

1. I had previously saved a new configuration on the switch, which it should be using now.

2. It is answering on the configured non-factory IP address -- just not rendering the web admin interface successfully.

I've had this unit for approximately a month. This is not the first issue I have had with this unit (see:

https://supportforums.cisco.com/message/3486734) and I'm experiencing some strange LAN speed issues since I installed it. Do I need to RMA this thing?

1 REPLY

SG 300 web admin interface does not display properly

Hi Lamont

There was a issue and work around for a issue with IE in the release notes, it may be relevant to you.

http://www.cisco.com/en/US/docs/switches/lan/csbms/sf30x_sg30x/release_notes/Sx200-Sx300_R1.1.1.8.pdf

Problem: Some WEB GUI pages require full version compatibility of JRE, Browser and JRE-Browser applets. For XML compatibility reasons, MSXML DLL Version 6 is required for IE browser users.

Solution: For download and installation please refer the following link: www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=993C0BCF-3BCF-4009-

BE21-27E85E1857B1&displaylang=en

This may or may not be relevant to you.  I would like to think that you are using 1.1.1.8 ?

If you really are experiencing some weird problems , why not get the product verified by the Good folk at the Small Business Support Center.

http://www.cisco.com/en/US/support/tsd_cisco_small_business_support_center_contacts.html

Regards Dave

2759
Views
0
Helpful
1
Replies
CreatePlease login to create content