Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

SG500 - Router Advertisement Bug

The following settings reset to "False" on reboot.

I need them to persist across reboots.

Managed Address Config flag

Other Stateful Config flag

sg500routeradv.png

Only flash logs are:

           

21474831812013-May-02 09:59:54Error%INIT-E-ApplErr: Errors occurred during initialization      
21474834142013-May-02 09:57:44Error%MNG_DIAG-E-DIAGATINIT: Init: SNMPCenG_setVariable - init: Bad value for configuration item ipv6RouterAdvertTable, field rlIpv6RouterAdvertIsCurHopLimitUserConf igured    
21474836472013-May-02 09:57:44Error%MNG_DIAG-E-DIAGATINIT: Init: SNMPCenG_setVariable - init: Bad value for configuration item ipv6RouterAdvertTable, field rlIpv6RouterAdvertIsCurHopLimitUserConf igured
  • Small Business Switches
2 ACCEPTED SOLUTIONS

Accepted Solutions
Green

SG500 - Router Advertisement Bug

I have sent notification to the product management and escalation manager to investigate further. From the appearance, it seems to be a bug. However, there may be some sort of dependency we (you and I) may not be aware of. I'll let you know when I hear something back.

-Tom
Please mark answered for helpful posts

-Tom Please mark answered for helpful posts http://blogs.cisco.com/smallbusiness/
Green

SG500 - Router Advertisement Bug

Hey, to follow up this, it has been reproduced in the lab. If you configure the feature through CLI it is persistent. This is limited to the GUI only.

-Tom
Please mark answered for helpful posts

-Tom Please mark answered for helpful posts http://blogs.cisco.com/smallbusiness/
5 REPLIES
Green

SG500 - Router Advertisement Bug

Hi Fratiani, I'm finding the same results, for the life of me I can't make that configuration stick.

-Tom
Please mark answered for helpful posts

-Tom Please mark answered for helpful posts http://blogs.cisco.com/smallbusiness/
New Member

SG500 - Router Advertisement Bug

Ok, thanks for testing.

I have the same exact problem with my SonicWALL and I filed a report with them.

If you work for Cisco, do you think you could file a bug report?

I do not have support on my unit or I would do it.

Thanks.

Green

SG500 - Router Advertisement Bug

I have sent notification to the product management and escalation manager to investigate further. From the appearance, it seems to be a bug. However, there may be some sort of dependency we (you and I) may not be aware of. I'll let you know when I hear something back.

-Tom
Please mark answered for helpful posts

-Tom Please mark answered for helpful posts http://blogs.cisco.com/smallbusiness/
New Member

SG500 - Router Advertisement Bug

Thanks man

Green

SG500 - Router Advertisement Bug

Hey, to follow up this, it has been reproduced in the lab. If you configure the feature through CLI it is persistent. This is limited to the GUI only.

-Tom
Please mark answered for helpful posts

-Tom Please mark answered for helpful posts http://blogs.cisco.com/smallbusiness/
986
Views
0
Helpful
5
Replies