Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

SRW248G4 V1.1 unable to reset password

Hello

I have been fighting against this Lynksys cisco switch to be able to restore admin password, no success. Theorically, is just unplug and plug switch, press ESC and press option 3) Password Recovery Procedure. Then Enter and Enter and switch will boot normaly with admin/blank password, well, not work,.

*******************************************************************

*** Running  SW  Ver. 1.2.1b  Date  31-Aug-2006  Time  13:47:21 ***

*******************************************************************

HW version is 00.03.00

Base Mac address is: 00:1e:e5:1c:fd:eb

Dram size is  : 32M bytes

Dram first block size is  : 16969K bytes

Dram first PTR is  : 0xF6D840

Flash size is: 8M

01-Jan-2000 01:01:02 %CDB-I-LOADCONFIG: Loading startup configuration.

Device configuration:

Slot 1 - SRW48F4G HW Rev.  0.2

This is the output of part of switch's boot. Finally I get login home but I can't enter, no way. Anybody has any idea? I'm feel depressed T_T

Links

http://es.scribd.com/doc/56455711/11/Figure-2-8-Back-Panel-of-the-SRW248G4

http://www.boiseitoncall.com/diy-tech-tips/71-how-do-i-unlock-a-linksys-switch

http://www.dslreports.com/forum/remark,21280511

http://homecommunity.cisco.com/t5/Switches/How-to-reset-the-Switch/td-p/719/page/2

http://homecommunity.cisco.com/t5/Switches/Console-cable/m-p/85004?query.id=92299#M1038

http://pcsupport.about.com/od/cisco-default-passwords/a/srw2024-default-password.htm

http://homecommunity.cisco.com/t5/Switches/Hard-Reset-SRW2024/td-p/90329

https://supportforums.cisco.com/thread/2135933

http://www.cisco.com/en/US/docs/switches/lan/csbms/srw2048/administration/guide/SRW-US_v10_UG_A-Web.pdf

http://homecommunity.cisco.com/t5/Switches/restoring-factory-defaults-SRW2024/td-p/192643

http://www.opendreams.net/jesse/doc/linksys_srw_switch_password_recovery.txt

Thanks :-/

1 REPLY
New Member

SRW248G4 V1.1 unable to reset password

Hello

I have tried with two PCs, two different serial cables but no luck. I have read the forum hours and hours and I have found many people with my same issue but there is no clear response. This issue happens with a lot of Linksys of same family

Example:

https://supportforums.cisco.com/thread/2056233

Can someone help me a little, please?

Thanks!

3505
Views
0
Helpful
1
Replies
CreatePlease to create content