Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

SRW248G4P stopped at Enter Transition mode ... Help

Hello,

I have a switch SRW248G4P  that doesn't work.

I already updated the OS (1.0.1 ,  1.0.2 , 1.3.1), and it always stop at the same part/message (Enter Transition mode...) during the boot.

The message at boot from the serial port is as following:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Image Loader 1.0.1

Loading Diagnostic Image File : SRW224G4P_SRW248G4P_boot.bix

Diagnostic 1.0.1

User Mode

--- Performing Power-On Self Tests (POST) ---

DUMMY Test 1 ................. PASS

UART Loopback Test ........... PASS

POE UART Loopback Test ....... PASS

DRAM Test .................... PASS

Timer Test ................... PASS

Done All Pass.

------------------ DONE ---------------------

Loading Runtime Image File : SRW224G4P_SRW248G4P_image.bix

Runtime 1.0.1

Pass

root init done

Set Transition mode ...

[get stackingMac done ret_val] = 1

Assigned Unit ID:[1]

stacking DB: unit = 0, module type = 0

Finish Set Transition mode ...

Enter Transition mode ...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The files once you stop the boot sequence with Control-U are:

File Name                         S/Up Type Size       Create Time

--------------------------------- ---- ---- ---------- -----------

$logfile_1                          0    3         64  1193046:28:15

Factory_Default_Config.cfg          0    5        354  24:01:02

SRW224G4P_SRW248G4P_boot.bix        1    1    1377600  00:00:44

SRW224G4P_SRW248G4P_image.bix       1    2    3517776  00:02:58

certificate                         0    8      18040  24:00:55

startup-config                      1    5       5675  24:04:46

startup1.cfg                        0    5       5537  24:01:13

--------------------------------- ---- ---- ---------- ----------

Free Space : 2097152

[X]modem Download  [D]elete File  [S]et Startup File

[Q]uit

Select>

How can I resolve this issue, or is this definitely a dead unit?

Thanks is advance,

Nayib

672
Views
0
Helpful
0
Replies