Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Trouble With Port Mirroring (SG200-08)

Trouble with port mirroring.

Even though both Tx and Rx is specified, only getting half the conversation.  Ping reply only for instance.  And when pinging from other locations no traffic at all.

Please help

SG200-008

FW Version: 1.0.2.0

Boot Version D.3.1

Thanks

Everyone's tags (2)
3 REPLIES

Re: Trouble With Port Mirroring (SG200-08)

Hi Noyb,

How are you mirroring,  is the PC connected to the mirrored port doing the pinging ?

what do you mean by "And when pinging from other locations no traffic at all."

The desciption of the problem needs to be expanded.

regards Dave

New Member

Re: Trouble With Port Mirroring (SG200-08)

Problem solved.

Monitoring with LAN port connection, pinging from WiFi connection of Windows 7 notebook.  Enabling Internet Protocol on LAN port solved problem.  Well mostly anyway.  Still browsing to the switch administration only captures responses from the switch.  Browsing the switch admin from other system does not result in any packets being captured.  But ping gets both requests and replies in both cases.

New Member

I also have problem with the

I also have problem with the mirroring of port on my SG200-08.  The firmware is 1.0.6.2.

I mirror the port g1, to which my router to the Internet is connected, to the port g2 to be able to see the traffic with a Centos system running Bandwidthd connected to the port g2.  The problem is that I only see the traffic coming in (downloads from the Internet) and not the traffic comming out (uploads to the Internet).

When looking at the SG 200-08 on the web interface at "Status and Statistics/Interface" and looking at the port g2, I see values for the "Transmit Statistics", but all the values are at 0 for the "Received Statisticsc" (see the attached file)

I confirmed that in "Administration/Diagnostic/Port Mirroring" is set up both Tx and Rx (it does not work either if I have Tx or Rx alone: I do not see the uploda traffic to the Internet). See the attached file.

This is very annoying as I purchased this SG 200-08 especially for this and it does not do the job porperly.

Does anybody knows a solution to this?

4335
Views
0
Helpful
3
Replies
CreatePlease login to create content