Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

WAP200 Firmware WAP200-FW-2.0.1.3-K9.img Failure

I downloaded firmware version 2.0.1.3 upgrade and two of three WAP200 are now non-functional.  I have tried the reset several times but no matter what I do all I get is the Power and Ethernet light.  The Wireless light does not light at all.

The first WAP200 upgrade went fine.  The two others just hung at the system rebooting page and never came back to life.

If anyone has had similar problems, or may have any ideas or solutions, I would greatly appreciate them.  This system is for a non-profit volunteer fire department, and replacments are not really an option.  They are well out of warranty.

Thanks in advance.

Everyone's tags (2)
2 REPLIES
New Member

Re: WAP200 Firmware WAP200-FW-2.0.1.3-K9.img Failure

I have the same issue. The AP is not responding to anything and is only showing the Power and Ethernet LED's. I've tried resetting several times, but nothing seems to work. Did you ever get your units working again? If so, can you explain how?

New Member

Re: WAP200 Firmware WAP200-FW-2.0.1.3-K9.img Failure

I called Cisco Customer Service and they replaced two of the bricked APs.  There was no fixing them.  If they are less than 3 years old, they should be under the hardware warranty.  The exchange went well, but the new APs still had the old firmware.  I was able to successfully install the firmware update on the new APs.

3311
Views
0
Helpful
2
Replies