Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Community Member

WRVS4400N Wireless Signal Inconsistency

Hi

I have a WRVS4400N and it basically disconnects everything connected to it on a daily basis and the only way of re-connecting to it, is by switching it off and back on again at the mains.

It is sat behind an orange livebox which acts as the modem; so it's sole purpose it to protect everything connected to it wirelessly and via ethernet.

Connected to the WRVS

2 * laptops, connnected via bg class only

1 * MFC Printer (wired)

1 * Iomega NAS (wired)

Once the connection fails and the notification pops up on the laptops, the 'wireless' led goes out on the WRVS.  I have tried to connect a spare LAN to one of the laptops and it will not re-connect this way either.

This has been going on for around 6 months now.  Any ideas?

Kind regards

Mark

2 REPLIES

Re: WRVS4400N Wireless Signal Inconsistency

Hi Mark,

Can you check to see what firmware are you running an dmake sure you have the latest.

Many of the small business FWs can be linked from this page:

http://www.cisco.com/cisco/psn/web/solutions/small_business/products/firmware.html

here are the release notes for both V1 and V2 HW models

Cisco WRVS4400N Wireless-N Gigabit Security Router - VPN V1.0 & V1.1

Cisco WRVS4400N Wireless-N Gigabit Security Router - VPN V2.0
Community Member

Re: WRVS4400N Wireless Signal Inconsistency

Hi Steve

Sorry for the late reply, I've recently moved and it's taken two weeks for them to move the broadband over.

I have a 1.1 with firmware .13 running.

Oh and i've had to reset twice already today!

Kind regards

Mark

792
Views
0
Helpful
2
Replies
CreatePlease to create content