Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Nexus port shows up but 3PAR port shows not connected

Hi,

 

trying to configure FCoE and the 3PAR device doesn't seem to be coming up even though the switchport shows connected. Any ideas?

 

Thank you

 

Nexus config and show output:

 

interface Ethernet1/7
  description 3PAR DEV 1:2:2
  switchport mode trunk
  switchport trunk allowed vlan 300
  flowcontrol receive on
  flowcontrol send on

!vsan 300 interfaces:
    vfc50             vfc51             vfc52             vfc53
    vfc54             vfc55             vfc56             vfc57
    vfc58             vfc59             vfc60             vfc61
    vfc62             vfc63             vfc64             vfc65
    vfc82

!

interface vfc82
  bind interface Ethernet1/7
  no shutdown

!

vlan 300
  fcoe vsan 300
  name FABRIC_A_FCOE

!

vsan database
  vsan 300 interface vfc50
  vsan 300 interface vfc51
  vsan 300 interface vfc52
  vsan 300 interface vfc53
  vsan 300 interface vfc54
  vsan 300 interface vfc55
  vsan 300 interface vfc56
  vsan 300 interface vfc57
  vsan 300 interface vfc58
  vsan 300 interface vfc59
  vsan 300 interface vfc60
  vsan 300 interface vfc61
  vsan 300 interface vfc62
  vsan 300 interface vfc63
  vsan 300 interface vfc64
  vsan 300 interface vfc65
  vsan 300 interface vfc82

!

 sh int eth1/7 statu

--------------------------------------------------------------------------------
Port          Name               Status    Vlan      Duplex  Speed   Type
--------------------------------------------------------------------------------
Eth1/7        3PAR DEV 1:2:2     connected trunk     full    10G     10Gbase-SR

!

sh int eth1/7 statu

--------------------------------------------------------------------------------
Port          Name               Status    Vlan      Duplex  Speed   Type
--------------------------------------------------------------------------------
Eth1/7        3PAR DEV 1:2:2     connected trunk     full    10G     10Gbase-SR
NAS-10G-CORE-SW1# sho lldp neigh int eth1/7 det

Chassis id: 2c59.e559.e720
Port id: 2c59.e559.e720
Local Port id: Eth1/7
Port Description: not advertised
System Name: not advertised
System Description: not advertised
Time remaining: 109 seconds
System Capabilities: not advertised
Enabled Capabilities: not advertised
Management Address: not advertised
Vlan ID: not advertised

 

 

 

 

 

 

2 REPLIES
VIP Green

Is your N5k acting as a FCF(f

Is your N5k acting as a FCF(f-port) and the 3Par should do a flogi (n-port); I assume, the FCoE link init (FIP) doesn't work ?
 

New Member

Thanks wdey, Turns out we

Thanks wdey,

 

Turns out we hadn't applied QoS for FcoE yet. As soon as we did interfaces came up.

 

Thanks

424
Views
5
Helpful
2
Replies
CreatePlease login to create content