Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

Cisco SX20 - cannot set SIP Login and Password

Hi,

I have a problem that I can't setup login and password on SIP Profile 1 config page. Each time I set it up and refresh page, login and password is missing and diagnostics show me error "401 Unathorized" when registering to SIP Proxy (VCS).

Software version 6.3.

Any idea how to setup it without factory reset?

EDIT: I have found that if I disable SIP protocol, set username and password, it is there. But immediately after I enable SIP back, username and password is missing.


Thanks

Everyone's tags (1)
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Cisco Employee

Cisco SX20 - cannot set SIP Login and Password

Hey Tibor,

This is due to CSCuj48259. If you go into your sytem and set your provisioning mode to Off, it will resolve the issue.

This defect has not yet been resolved, however it is being addressed in a  future software release. I

f you are running TC 6.2 or higher you will  have this issue if you have your provisioning mode set to auto and the  auto discovery of a provisioning back end succeeds but supplys a blank  username and password to your system. Also, if it is set to auto and  DHCP option 150 is configured on that network, it will attempt to  provision with CUCM which would clear these fields.

6 REPLIES

Cisco SX20 - cannot set SIP Login and Password

Most probably same issue as mentioned in this thread:
https://supportforums.cisco.com/thread/2240415?tstart=0

/jens

Please rate replies and mark question(s) as "answered" if applicable.

Please rate replies and mark question(s) as "answered" if applicable.

Cisco SX20 - cannot set SIP Login and Password

It sounds you are using the webinterface, does it happen as well when you use ssh and xconfig to set it?

Please remember to rate helpful responses and identify helpful or correct answers.

Please remember to rate helpful responses and identify

Cisco Employee

Cisco SX20 - cannot set SIP Login and Password

Hey Tibor,

This is due to CSCuj48259. If you go into your sytem and set your provisioning mode to Off, it will resolve the issue.

This defect has not yet been resolved, however it is being addressed in a  future software release. I

f you are running TC 6.2 or higher you will  have this issue if you have your provisioning mode set to auto and the  auto discovery of a provisioning back end succeeds but supplys a blank  username and password to your system. Also, if it is set to auto and  DHCP option 150 is configured on that network, it will attempt to  provision with CUCM which would clear these fields.

Cisco SX20 - cannot set SIP Login and Password

Chad: the bug is not public visible, could you follow up that this is going to be set to public?

Would setting the username and password in TMS for example fix that issue?

Please remember to rate helpful responses and identify helpful or correct answers.

Please remember to rate helpful responses and identify

Cisco Employee

Cisco SX20 - cannot set SIP Login and Password

Hey Martin,

That is correct. If you were to supply the credentials using a TMS provisioning template, then that could also resolve the issue. I will work to have the bug publicly viewable!

New Member

Cisco SX20 - cannot set SIP Login and Password

thanks, disable provisioning resolved issue. thanks

681
Views
0
Helpful
6
Replies
CreatePlease to create content