Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

CISCO SX20 codec issue

Hi all,

I have a SX20 system and its codec seems to never boot up,

The power button LED blinks slowly,

The Ethernet connection doesnt work,

There is neither video signal nor audio,

It seems to be in standby mode but ir never wakes up,

I cant access to the web interface,

I also tried to reset it using the power button,

Thanks in advance,

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
VIP Green

You could try connecting to

You could try connecting to the SX20 with a serial connection (See this thread for some options - Post 8 by Tanja Bader) and see if you are able to see any messages on the console.

Failing that, it sounds like you might need to RMA the device.

Wayne
--
Please remember tor rate responses and to mark your question as answered if appropriate.

Wayne
--
Please remember to rate responses and to mark your question as answered if appropriate.
3 REPLIES
VIP Green

You could try connecting to

You could try connecting to the SX20 with a serial connection (See this thread for some options - Post 8 by Tanja Bader) and see if you are able to see any messages on the console.

Failing that, it sounds like you might need to RMA the device.

Wayne
--
Please remember tor rate responses and to mark your question as answered if appropriate.

Wayne
--
Please remember to rate responses and to mark your question as answered if appropriate.
New Member

Have you tried the factory

Have you tried the factory reset?

 

Turn off SX20, then hold the power button for 10 seconds until it starts blinking. Then press the power button twice. SX20 should factory reset  and restart automatically.

 

If this does not work, RMA the device.

 

Regards,

 

Ulderico

 

New Member

Hi,Thanks for the answers,I

Hi,

Thanks for the answers,

I tried to reset the codec but it doesnt work,

I dont have those cables needed to troubleshoot it,

I'll RMA the device,

Thanks for the advices,

Regards...
 

323
Views
3
Helpful
3
Replies
CreatePlease login to create content