Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

Defult presentation on a c40

i have an c40 running tc 6.1.1 with 2 cameras connected to it it works fine when i am using the remote control with the unit but when i connect the cisco touch panel and try to present the pc it choses camera as the defult presentation sourse. the web interface says that imput 3 is chosen as the defult presentatin sorce. and even if i change it the camera will still be the defult presentation sorce

  • TelePresence
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Silver

Defult presentation on a c40

hi Peter,

Please share the Xconfig Video logs from the codec.

that will give more details.

As at present the default source selection is going on the camera 2 rather than the PC.

if you take off the camera from the codec does it still switches to the camera with a black image (as camera not connected)

Awaiting response

Thanks

Ravi Kr.

2 REPLIES
Silver

Defult presentation on a c40

hi Peter,

Please share the Xconfig Video logs from the codec.

that will give more details.

As at present the default source selection is going on the camera 2 rather than the PC.

if you take off the camera from the codec does it still switches to the camera with a black image (as camera not connected)

Awaiting response

Thanks

Ravi Kr.

Cisco Employee

Defult presentation on a c40

Hi Peter,

You are most likely running into Bug Id CSCue78225 which is resolved in TC6.2.0.

I would recommend upgrading the system to it.

Regards,

PS

303
Views
0
Helpful
2
Replies
This widget could not be displayed.