Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

E20 API

Hi.

I am trying to change the system name in the webinterface of the E20 with the following command:

    http://address_of_codec/formputxml?xmldoc=<Configuration><SystemUnit><Name>NewName</Name></Configuration></SystemUnit>

but I get a 500 - Internal Server Error.

the /var/log/lighthttpd/error.log says the  following:

    '2012-02-02 16:01:42: (mod_cgi.c.590) cgi died, pid: 2270'

But it supports the <Command> :

    http://address_of_codec/formputxml?xmldoc=<Command><Boot command="True"/></Command>

Does anyone know if the <configuration> tag is supposed to work on the E20?

I am using the TE4.1.1.273710 software.

Thanks.

Daniel Nilsen

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Cisco Employee

Re: E20 API

Hi,

I think there are indeed some issue with the XML command. Will raise an internal bug for this.

Sent from Cisco Technical Support iPhone App

3 REPLIES
Cisco Employee

Re: E20 API

Hi I don't know if that is the actual xml doc code that your sending, but the config is closed before system unit in your example.

Unfortunately I'm out of the office at the monent and are unable to test it.

Sent from Cisco Technical Support iPhone App

New Member

Re: E20 API

Hi Magnus and thank you for your reply,

Sorry that was a typo, formputxml?xmldoc=NewName gives me the same error.

In the configuration.xml on my system the System unit ->Name holds my current system name.

Regards,

Daniel Nilsen

Cisco Employee

Re: E20 API

Hi,

I think there are indeed some issue with the XML command. Will raise an internal bug for this.

Sent from Cisco Technical Support iPhone App

667
Views
0
Helpful
3
Replies