Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

Error on TMS User Import from Active Directory

Hi,

On TMS 14.1.1 (TMSPE) I'm about to import users from Active Directory for Jabber users and i encountered a problem.

On the TMS > Systems >Provisioning > Users i created a Group folder and configure User Import. But before doing that i did a test between TMS and AD if they are connected sucessfully and it says that successfully connected to Active Directory 'DC=corp'.

Back on the User Import configuration on the TMS > Systems > Provisioning > Users and trying to save the configurations  an error message is displaying  "Warnig: An unknown error occured".

What is the possible problem?

Thanks,

Acevirgil

Everyone's tags (1)
2 ACCEPTED SOLUTIONS

Accepted Solutions
Cisco Employee

Error on TMS User Import from Active Directory

Hi

It could be a problem with your syntax. What did you choose from the import type? Active Directory?

It would be useful with a screenshot or a more detailed explanation regarding your syntax.

/Magnus

New Member

Error on TMS User Import from Active Directory

Hi,

We encountered a similar problem, We were using LDAP with legacy provisioning and these settings absolutely would not copy over, So our fix was to use basically the same settings but we selected Import from AD. We still saw an error until we moved the entry from the Base Dn (So this field is now blank) and entered the relative search DN to the location we have our jabber users group.

A couple of things to check:

1. Maybe use the FQDN in the hostname field

2. verify which AD port your using for imports, It might be different..

If you were previously using LDAP maybe this will also work for you?

4 REPLIES
Cisco Employee

Error on TMS User Import from Active Directory

Hi

It could be a problem with your syntax. What did you choose from the import type? Active Directory?

It would be useful with a screenshot or a more detailed explanation regarding your syntax.

/Magnus

Error on TMS User Import from Active Directory

Hi Magnus,

Thank you for your response.

I used Active Directory as an import type.

Please see screenshots.

Thanks for the help.

Acevirgil

New Member

Error on TMS User Import from Active Directory

Hi,

We encountered a similar problem, We were using LDAP with legacy provisioning and these settings absolutely would not copy over, So our fix was to use basically the same settings but we selected Import from AD. We still saw an error until we moved the entry from the Base Dn (So this field is now blank) and entered the relative search DN to the location we have our jabber users group.

A couple of things to check:

1. Maybe use the FQDN in the hostname field

2. verify which AD port your using for imports, It might be different..

If you were previously using LDAP maybe this will also work for you?

Error on TMS User Import from Active Directory

Hi Alan,

We used Active Directory as type. We just entered wrong syntax on the Base DN. We alredy fixed it by using Base DN:

dc=headoffice, dc=corp, dc=bpi, dc=com, dc=ph

All DN is the domain component.

Thanks,

Acevirgil

652
Views
0
Helpful
4
Replies
CreatePlease login to create content