Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Expressway Series C and E aka Collaboration Edge

Trying to add my CUCM and IM&P servers to my Expressway-C.  Everything goes well with CUCM and even see that the zones were auto-created.  When I try to add IM&P server it says "Failed: cups80 is not a IM and Presence server".

Versions:

CUCM: 9.1.2.10000-28

IM&P: 9.1.1.41900-1

Expressway X8.1

No TLS yet.  I'm wanting to get everything going before I deploy certs

Choosing NO to TLS

Checked

using admin user in IM&P server and checked user to ensure user has AXL.. role as per configuration documentation

created a new user in IM&P and gave AXL... role and still the same problem

Any ideas?

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
New Member

Expressway Series C and E aka Collaboration Edge

I finally got this fixed.  It was a problem with the way the default certs were on the CU IM&P server.  Even though I was chosing no on TLS there was something weird going on with the certs.  I erased all certs on the CU IM&P server and regen new certs for tomcat and tomcast-trust and everything worked.

2 REPLIES
New Member

Expressway Series C and E aka Collaboration Edge

I finally got this fixed.  It was a problem with the way the default certs were on the CU IM&P server.  Even though I was chosing no on TLS there was something weird going on with the certs.  I erased all certs on the CU IM&P server and regen new certs for tomcat and tomcast-trust and everything worked.

Expressway Series C and E aka Collaboration Edge

Thank you for the info!

Please remember to rate helpful responses and identify helpful or correct answers.

Please remember to rate helpful responses and identify

832
Views
10
Helpful
2
Replies
CreatePlease to create content