Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Findme using B2BUA is not working

Hi,

I am trying to configure Findme account for Lync 2010.  The B2BUA link to the Lync 2010 server is active and calls were successfully made between Lync clients and VCS clients.  However, Findme account was never registered to Lync 2010 server.  The status/Application/OCS/Lync Users shown nothing. I have ATAC looking at the issue but found nothing wrong with my configuration after couple hours of troubleshooting.  At the moment, if a VCS endpoint is calling the Lync client, both the Lync client and principal device, which associated to a different VCS endpoint, ring. However, if another Lync client is calling a Lync client with Findme account, then only the Lync client rings.  I also restarted the B2BUA service and turn on and off Findme while turn on logging on Lync server and found no SIP registration for the Findme account from VCS.  Wonder if anyone ran into this issue before?

4 REPLIES
Cisco Employee

Findme using B2BUA is not working

So you do not see any users in the Lync Users page? The users and sipdomain is the same on the Lync and FindMe so that they match? OR do you see users in there but that they are not registered?

/Magnus

New Member

Re: Findme using B2BUA is not working

Nothing is shown in the ocs/lync users page!

Sent from Cisco Technical Support iPhone App

Cisco Employee

Re: Findme using B2BUA is not working

Is the b2bua configured to register the findme accounts to Lync?


Sent from Cisco Technical Support iPhone App

New Member

Re: Findme using B2BUA is not working

Yes

Sent from Cisco Technical Support iPhone App

244
Views
0
Helpful
4
Replies
CreatePlease login to create content