Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

Not able to connect to the web interface for a C20

I have a C20 running 6.0.1 and cannot access the web interface. I have checked all of the IP settings using the remote and have come up with nothing out of the ordinary. I am able to ping the C20 and get the cisco logo in the internet explorer tab, but can't connect. Has anyone experianced this before?

Everyone's tags (3)
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Cisco Employee

Not able to connect to the web interface for a C20

Hi Justin,

In case you can do telnet/ssh to the codec and just the web interface is not coming up,kindly check the HTTP and HTTPS modes and turn them on as per requirement :-

xConfiguration NetworkServices HTTP Mode: On

xConfiguration NetworkServices HTTPS Mode: On

Also, is it registered on any CUCM?

5 REPLIES
VIP Green

Not able to connect to the web interface for a C20

I don't have a C20, but have seen similar issues with some other codecs, when using either a really old, or a really new version of IE.

If using an old version, upgrade to a more recent version, and if using the more recent versions, try turning compatibility mode on for that web page.

Alternately, a different browser (Firefox usually works well from my experience) may help.


Wayne
--
Please remember to rate responses and to mark your question as answered if appropriate.

Wayne
--
Please remember to rate responses and to mark your question as answered if appropriate.
New Member

Not able to connect to the web interface for a C20

Thanks Wayne. I tried using compatibility mode and fierfox without any luck. i also took the network out of the picture and used a crossover cable directly between my laptop and the C20.

VIP Green

Not able to connect to the web interface for a C20

I assume you've tried the obvious - turning it off and then on again...

Are you able to get to the device via telnet or ssh?

If you can get to it via ssh, you can try to do a software upgrade/reinstall via WinSCP (see this document if you're unsure how) which may help.


Wayne
--
Please remember to rate responses and to mark your question as answered if appropriate.

Wayne
--
Please remember to rate responses and to mark your question as answered if appropriate.
Cisco Employee

Not able to connect to the web interface for a C20

Hi Justin,

In case you can do telnet/ssh to the codec and just the web interface is not coming up,kindly check the HTTP and HTTPS modes and turn them on as per requirement :-

xConfiguration NetworkServices HTTP Mode: On

xConfiguration NetworkServices HTTPS Mode: On

Also, is it registered on any CUCM?

New Member

Not able to connect to the web interface for a C20

That was it. Turned on HTTP and HTTPS. Thank you.

354
Views
0
Helpful
5
Replies