Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

SX20 presentation cable humming.

Hello!

I have a customer that resently bought a SX20 to incorporate in their video conferencing solution.

It is working fine exept that when the presentationcables sound connector isn't pluged in the system gives of a loud humming noise.

The cable lies on the wood table to be used with laptops when a presentation is needed so it is not supose to be connected all the time.

Is there any way around this? Or do they have to have a computer pluged in at all time?

We have tried a C20 at the same location, it did not have the same problem, neither had a older Edge 75 they had there before the upgrade to the SX20.

Everyone's tags (2)
3 REPLIES
New Member

Re: SX20 presentation cable humming.

Hi Olof,

For SX20 when using the supplied VGA cable with attached minijack cable, the VGA signal will interfere and produce interference in the audio signal. Cisco  is looking into shielding the cables better.

Workaround is to use a separate cable for audio.

Thanks,

Amlesh

New Member

Re: SX20 presentation cable humming.

Thank you for the answer Amlesh,

We have tried a sepparate audiocable but it didn't work.

We have also tried to search for a shielded audio cable but haven't found any.

Is there any cable you can recomend?

Regards,

Olof

New Member

Re: SX20 presentation cable humming.

Hi Olof,

Please try to use the separate DVI-VGA cable not integrated with audio connectors and a separate audio 3.5 mm cable.

Incase you have EX90 use cables as below:

1.  DVI-VGA

2.  Audio 3.5 mm

Thanks,

Amlesh

891
Views
5
Helpful
3
Replies
CreatePlease login to create content