Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Tandberg EX90 statusunregistered with cucm7.1.5

Hi Experts,

i was registering 2 Tandberg EX90  with cucm7.1.5 as third party sip(advance) , created sip profile and associated with the user and 1 device got registered successfully and the other device registered for a second and getting unregistered .can anybody provide me the solution for this type of issue what is the workaround ..i tried to delete the device and configure again but same issue.thanks in advance..

5 REPLIES
Bronze

Tandberg EX90 statusunregistered with cucm7.1.5

Hi John,

Please let me know software version of both EX90.

Vivek

New Member

Re: Tandberg EX90 statusunregistered with cucm7.1.5

the version may be the latest version5  can you please provide me the configuration documents for EX90 with CUCM 7.1.5, SIP Trunk and configuration on Voice GatewayH323 codecs,dialpeer if required etc.. for site video calls with the branch sites I am new to this technology.I really appreciate if any help provided.

New Member

Re: Tandberg EX90 statusunregistered with cucm7.1.5

the version may be the latest version5  can you please provide me the configuration documents for EX90 with CUCM 7.1.5, SIP Trunk and configuration on Voice GatewayH323 codecs,dialpeer if required etc.. for site video calls with the branch sites I am new to this technology.I really appreciate if any help provided.

Bronze

Re: Tandberg EX90 statusunregistered with cucm7.1.5

John,

I sent mail to you, let me know if you require further help

Regards,

Vivek

New Member

Re: Tandberg EX90 statusunregistered with cucm7.1.5

Thanks for your help i will update you about this after getting configured

one thing i would like to know that no need of password and pin for the enduser creation only  digest credential is required and also about video call bandwidth  is set to 384 in region or do i need to change.and apart from this when we want it to make a site calls what configuration do i need to include for example video codec etc...can u provide me with sample configuration on vgateway for my setup cucm7.1.5, h323 with sip trunks,mplswan with 20 branches.

397
Views
0
Helpful
5
Replies
CreatePlease login to create content