Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

The MX200/300 are not able to register/use

now i have two mx200/300 are not able to register/use

I want to konw how to recovered them?

  • TelePresence
Everyone's tags (1)
11 REPLIES
Silver

The MX200/300 are not able to register/use

Hi Mei,

could you give more detail about this issue ?

New Member

The MX200/300 are not able to register/use

For example,what information do you need?

Silver

The MX200/300 are not able to register/use

Hi Mei,

i am not clear about your issue.

is your MX 200/300 not registering to VCS ? or it is not working at all ?

New Member

The MX200/300 are not able to register/use

vcs?prior to normal use,but do not know how now can not be used.Display on LED screen can not be registered.

Thanks,

meina

Silver

The MX200/300 are not able to register/use

Are you getting "not registered" error message on screen  ???

New Member

The MX200/300 are not able to register/use

yes,display "not registered"on screen.And ip address have not get.IMG_20140227_085032.jpg

IMG_20140227_085111.jpg

IMG_20140227_085124.jpg

Thanks,

meina

Silver

The MX200/300 are not able to register/use

Hi Mei,

from the snapshot, it seems like you are registering it over SIP.

as a sip device, it can be registered either to VCS or CUCM

for VCS, just add the VCS IP address in proxy settings under SIP. currently there is no IP address in SIP proxy.

for CUCM, need to create profile and need to register.

if this was registered previous, then i believe, you need to add SIP proxy again on SIP proxy setting, may be it is removed by mistake.

New Member

The MX200/300 are not able to register/use

I have registered to CUCM,so SIP proxy setting is where and how to add SIP proxy again?

Thanks,

meina

Silver

The MX200/300 are not able to register/use

Hi Mei,

go to administrator settings>SIP and then type the ip address of the CUCM in proxy.

if this is first time registration with CUCM, you need to create device profile on CUCM.

as Kjetil pointed, please do check if this device had a valid IP address.

355
Views
0
Helpful
11
Replies