Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

CUPC Client 7.0 (2.13496) doesn't work when using PCMCIA NIC

CUPC Client 7.0 (2.13496) doesn't work when using a PCMCIA NIC, but when using built-in NIC it works, even when I disable the built-in NIC, it still doesn't work. I can login to the client, but it stays greyed out and doesn't function.

3 REPLIES
Red

Re: CUPC Client 7.0 (2.13496) doesn't work when using PCMCIA NIC

If it can login, I don't think the problem is specific to the NIC.  Could you upload the packet capture here?

Thanks!

Michael

http://htluo.blogspot.com

Super Bronze

Re: CUPC Client 7.0 (2.13496) doesn't work when using PCMCIA NIC

Hi

Is it possible you've disabled a client firewall on the built-in NIC, but the PCMCIA NIC has defaulted to being enabled?

Aaron

Aaron Please remember to rate helpful posts to identify useful responses, and mark 'Answered' if appropriate!
New Member

Re: CUPC Client 7.0 (2.13496) doesn't work when using PCMCIA NIC

Firewall is not enabled. Also Cisco secure client icon is a red x, instead of being logged in, but that isn't a requirement, and is only used in the conference room. Seems that the two issues could be related. Trying to get screencaps of CUPC client 'server status details', only the login server is green, the rest are grey, but don't have the details. So by deduction sip and https isn't connecting, even though it's the same server IP as the login.

Will try packet capture, as soon as I can get a hold of the user.

201
Views
0
Helpful
3
Replies