Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

CUPS 6.0.4.1000-4 - Unable to view Calendar Information

I have a CUP Server integrated with a CUCM 6.1(2). Exchange backend is 2003 with SP2. Everything else works beautifully (unity integration, MPE integration, etc). Troubleshooter shows that the ssl cert for exchange is installed and gets the green check. CUPC client is the latest 7 version. Looking over the debugs it seems like everything is ok, has anyone run into this before?

04/29/2009 09:45:44.869 EPE|system.pe.pa.owa.backend 76698 DEBUG Calendar.notify Exchange server ADD or UPDATE

|<CLID::StandAloneCluster><NID::172.30.2.62><LVL::Detailed><MASK::0800>

04/29/2009 09:45:44.869 EPE|system.pe.pa.owa.backend 76698 DEBUG HostName: calendar.ad.ebc

|<CLID::StandAloneCluster><NID::172.30.2.62><LVL::Detailed><MASK::0800>

04/29/2009 09:45:44.869 EPE|system.pe.pa.owa.backend 76698 DEBUG Server: owa.ad.ebc:443

|<CLID::StandAloneCluster><NID::172.30.2.62><LVL::Detailed><MASK::0800>

04/29/2009 09:45:44.869 EPE|system.pe.pa.owa.backend 76698 DEBUG AccountName: cup@ad.ebc

|<CLID::StandAloneCluster><NID::172.30.2.62><LVL::Detailed><MASK::0800>

04/29/2009 09:45:44.869 EPE|system.pe.pa.owa.backend 76698 DEBUG SubjectCN: owa.ad.ebc

|<CLID::StandAloneCluster><NID::172.30.2.62><LVL::Detailed><MASK::0800>

04/29/2009 09:45:44.869 EPE|system.pe.pa.owa.backend 76698 DEBUG -->ExchangeSession::certificateExist: /usr/local/sip/.security/pe/trust-certs

|<CLID::StandAloneCluster><NID::172.30.2.62><LVL::Detailed><MASK::0800>

04/29/2009 09:45:44.871 EPE|system.pe.pa.owa.backend 76698 DEBUG <--ExchangeSession::certificateExist: 1

|<CLID::StandAloneCluster><NID::172.30.2.62><LVL::Detailed><MASK::0800>

04/29/2009 09:45:44.871 EPE|system.pe.pa.owa.backend 76698 DEBUG <--BackendGatewayObserver.notify<record>

|<CLID::StandAloneCluster><NID::172.30.2.62><LVL::Detailed><MASK::0800>

04/29/2009 09:45:44.871 EPE|system.pe.pa.owa.backend 76698 DEBUG -->BackendGatewayObserver.notify<record>

|<CLID::StandAloneCluster><NID::172.30.2.62><LVL::Detailed><MASK::0800>

04/29/2009 09:45:44.871 EPE|system.pe.pa.owa.backend 76698 DEBUG <--BackendGatewayObserver.notify<record>

|<CLID::StandAloneCluster><NID::172.30.2.62><LVL::Detailed><MASK::0800>

04/29/2009 09:45:44.871 EPE|system.pe.pa.owa.backend 76698 DEBUG <--BackendGatewayObserver.notify<recordsholder>

|<CLID::StandAloneCluster><NID::172.30.2.62><LVL::Detailed><MASK::0800>

04/29/2009 09:45:44.871 EPE|system.pe.pa.owa.backend 76698 DEBUG attach to the cache

|<CLID::StandAloneCluster><NID::172.30.2.62><LVL::Detailed><MASK::0800>

04/29/2009 09:45:44.871 EPE|system.pe.storage 76698 DEBUG StorageSubject 239727768::attach

|<CLID::StandAloneCluster><NID::172.30.2.62><LVL::Detailed><MASK::0800>

04/29/2009 09:45:44.871 EPE|system.pe.pa.owa.backend 76698 DEBUG <--BackendGatewayObserver::init

|<CLID::StandAloneCluster><NID::172.30.2.62><LVL::Detailed><MASK::0800>

04/29/2009 09:45:44.875 EPE|system.pe.pa.owa.backend 76698 DEBUG <--Calendar::init

|<CLID::StandAloneCluster><NID::172.30.2.62><LVL::Detailed><MASK::0800>

04/29/2009 09:45:44.875 EPE|system.pe.pa.owa.backend 76698 DEBUG <--OwaBackendAdapter.init

|<CLID::StandAloneCluster><NID::172.30.2.62><LVL::Detailed><MASK::0800>

04/29/2009 09:45:44.875 EPE|system.pe.pa.backend 76698 DEBUG Checking status

|<CLID::StandAloneCluster><NID::172.30.2.62><LVL::Detailed><MASK::0800>

04/29/2009 09:45:44.875 EPE|system.pe.pa.backend 76698 DEBUG status success

6 REPLIES

Re: CUPS 6.0.4.1000-4 - Unable to view Calendar Information

On the Exchange server, in the Event Viewer, do you see the account used for CUPS logging into the Exchange server (with the CUPS IP address) and requesting the information? If you do, then the SSL is working. If you do not, then the SSL is broken or not working.

New Member

Re: CUPS 6.0.4.1000-4 - Unable to view Calendar Information

not sure what you mean by seeing it request the information. I can see the cup account make a successful logon in the security logs, but no status is pushed to the clients. I also confirmed i can log into OWA with the cup account and view user's calendars.

Re: CUPS 6.0.4.1000-4 - Unable to view Calendar Information

Ok, that is good then you see in the security logs on Exchange the CUPS logging in. Is this a new setup or did it just stop working?

New Member

Re: CUPS 6.0.4.1000-4 - Unable to view Calendar Information

New install, everything here is new actually, it's technically a lab environment.

Re: CUPS 6.0.4.1000-4 - Unable to view Calendar Information

couple things to check....

6.05 is a better version to use. ( i know, upgrade to fix, but when dealing with CUPS, upgrade is better.)

Restart the CUPS server (or services)

For the user you have configured, ensure that cal is enabled. I cant remember on 6.x of cups if it has the presence viewer like in 7.x of cups.

Sometimes, just simple reboots and the thing starts working.

Michael from TAC may see this post also and comment. He's the wizard on CUPS and can probably tell you from the log file whats going on.

Red

Re: CUPS 6.0.4.1000-4 - Unable to view Calendar Information

Could you do the following?

1) Make sure presence engine trace level is set to debug.

2) On CUPC > File > Preference > Status, see if "show me as in a meeting" was checked. If it was checked, toggle it off and back on. If it was not checked, check it.

3) Restart presence engine. Wait for 2 minutes after it comes back up.

4) Log into CUPC.

5) Collect Presence Engine logs. Make sure it covers the time you restart the engine and the time you log into CUPC.

6) Upload logs here.

Thanks!

Michael

http://htluo.blogspot.com

187
Views
0
Helpful
6
Replies
CreatePlease to create content