Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

CUPS 7.0.7 - Presence Disconnecting..

Hi - I am working through a CUPS 7.0.7  / CUPC 7.0.2 install.  I have followed what I think is all the correct steps for lighting self status:

-User licensed and can logon ok

-Proxy Domain configured and looks ok from CUPC

-Users assigned to CUPS node

-Digest Credentials set

-Incoming ACL set to ALL ALL

-Set authentication module status to off (in service parameers)

-Restarted PE and Proxy (all services look to be started ok)

But still CUPC is in connecting / disconnecting state.

I have captured a sniff and brought into SIP workbench, but bizarrely I cant see any SIP traffic (even when i filter on SIP in wireshark).

Any help much appreciated!

thks

Brian

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Red

Re: CUPS 7.0.7 - Presence Disconnecting..

If you didn't see SIP traffic, either you captured on the wrong interface or CUPC was not able to resolve the server name.  Try filter on DNS.  Or you may upload the packet capture here.

Michael

http://htluo.blogspot.com

2 REPLIES
Red

Re: CUPS 7.0.7 - Presence Disconnecting..

If you didn't see SIP traffic, either you captured on the wrong interface or CUPC was not able to resolve the server name.  Try filter on DNS.  Or you may upload the packet capture here.

Michael

http://htluo.blogspot.com

New Member

Re: CUPS 7.0.7 - Presence Disconnecting..

Thanks Michael - just managed to get this working! - i had been given the email domain rather than the AD domain details!

thanks again

Brian

516
Views
0
Helpful
2
Replies