Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

Help MWI light just stopped working.

I have a client we deployed a UC560 system.  Everythign was working but now the MWI lights stopped working.  I have checked everything I can think of but I can not get them to light up.  Any ideas would be helpful.

I have attached a config.  Below is what I have from the CUE module.

se-10-1-10-1# show ccn application

Name:                                   ciscomwiapplication

Description:                            ciscomwiapplication

Application type:                       aa

Script:                                 setmwi.aef

ID number:                              0

Enabled:                                yes

Maximum number of sessions:             6

CallControlGroupID:                     0

strMWI_OFF_DN:                          A801

strMWI_ON_DN:                           A800

Name:                                   msgnotification

Description:                            msgnotification

Application type:                       aa

Script:                                 msgnotify.aef

ID number:                              1

Enabled:                                yes

Maximum number of sessions:             12

DelayBeforeSendDTMF:                    1

logoutUri:                              http://localhost/voicemail/vxmlscripts/mbxLogout.jsp

Name:                                   voicemail

Description:                            voicemail

Application type:                       aa

Script:                                 voicebrowser.aef

ID number:                              2

Enabled:                                yes

Maximum number of sessions:             12

logoutUri:                              http://localhost/voicemail/vxmlscripts/mbxLogout.jsp

uri:                                    http://localhost/voicemail/vxmlscripts/login.vxml

Thanks

Todd

Everyone's tags (3)
6 REPLIES
Cisco Employee

Help MWI light just stopped working.

It could be any number of things, but in your config you have:

ephone-dn  598

number A801...

mwi off

!

ephone-dn  599

number A800...

mwi on

!

yet all your numbers appear to be 4 digits; i.e. you'd need "number A801...." and "number A800....".  There could be some translation and such going on.  Otherwise it might be necessary to run some debugs (from CUE, you could do a 'clear trace', 'mwi refresh telephonenumber XXXX', then 'show trace buff long' and see what it's getting back.  CME would have some debugs, too, but at least you'll get some basic info on whether it's getting rejected or not.

New Member

Help MWI light just stopped working.

I had them with 4 dots and tried with 3 dots.  I put it back but still no luck after doing a MWI refresh.

Help MWI light just stopped working.

Are you able to call the MWI On extension from the phone?

Regards,

Yosh

HTH Regards, Yosh
New Member

Help MWI light just stopped working.

I usually don't use A800 so I have to admit I don't know how to dial that?  Usually I use just a number so I can dial to turn it on and off?

I will try if you can tell me how?

Thanks

Todd

New Member

Help MWI light just stopped working.

I got it to work.  I went back to MWI SIP on the phones and enabled SIP on the Call Manager.

Thanks

Todd

New Member

Help MWI light just stopped working.

I have the same problem. Can you explain how you fix the problem? Where did you go back to MWI SIP?

883
Views
0
Helpful
6
Replies