Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

You may experience some slow load times, errors, and slight inconsistencies. We ask for your patience as we finalize the launch. Thank you.

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started.

New Member

New 4.0.5 Unity Build with Failover

The Unity build went well, all appears to be working fine. However, I have one problem: when I start the web/sa on the primary server, click on anything (subscribers), web/sa stops responding. I have the same issue on the secondary server.

Any help would be appreciated!

  • Unified Communications Applications
4 REPLIES

Re: New 4.0.5 Unity Build with Failover

Is this from your workstation or at the server?

most likely, it's something strange with the Java settings on your machine, or you have security settings in IE not working. SA does not seem to work that well FireFox either.... so stick to IE.

Also, check your permissions. If UnityAdmin is not working, try logging in as Administrator.

I would try off the server console first though

Anonymous
N/A

Re: New 4.0.5 Unity Build with Failover

Thanks for taking the time to respond. In the meantime I resolved the issue.

New Member

Re: New 4.0.5 Unity Build with Failover

What was it? Same issue here with all things mentioned above checked and double checked.

Anonymous
N/A

Re: New 4.0.5 Unity Build with Failover

99
Views
0
Helpful
4
Replies