Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Resetting AIM CUE Module to Factory Defaults

I have an AIM-CUE Module in my 2801 router. I can access the AIM-CUE Module just fine, but I need to reset the configuration to the factory defaults.

I have tried write erase and erase startup-config but to no avail.

I believe I need to be in Privileged EXEC Mode (#) for this to work, but the only problem is - I don't know what the enable password is set to on this module.

Is there anything I can do?

Any ideas would be great!

-Josh

14 REPLIES

Re: Resetting AIM CUE Module to Factory Defaults

Josh,

Try a blank enable password. Just hit enter when prompted for the password. Then enter the following commands:

cue#offline

(offline)#restore factory default

Hope this helps. If so, please rate the post.

Brandon

New Member

Re: Resetting AIM CUE Module to Factory Defaults

That fixed the enable password issue...

But restore factory default does not work.

If I do a restore ? I get;

id Enter the ID of the backup to restore

I don't have a backup configured for this CUE...

Re: Resetting AIM CUE Module to Factory Defaults

Did you enter the "offline" command before trying the "restore factory default" command?

Brandon

New Member

Re: Resetting AIM CUE Module to Factory Defaults

Yes I did...

-Josh

Re: Resetting AIM CUE Module to Factory Defaults

So, you did

cue>enable

cue#offline

!!!WARNING!!!: If you are going offline to do a backup, it is recommended

that you save the current running configuration using the 'write' command,

prior to going to the offline state.

Putting the system offline will terminate all end user sessions.

Are you sure you want to go offline[n]? : y

cue(offline)#

And you cannot do "restore factory default" at this last prompt?

Brandon

New Member

Re: Resetting AIM CUE Module to Factory Defaults

Yeah - it asks me for a backup ID. It doesn't recognize "factory" after "restore".

I don't have access to the router right at the moment - but I'll paste the exact output of the command when I can.

Thanks for all your help.

-Josh

New Member

Re: Resetting AIM CUE Module to Factory Defaults

Here is the return I get from that command;

se-10-1-10-1(offline)# restore ?

id ID number of the backup

se-10-1-10-1(offline)# restore factory default

restore factory default

^

% Invalid input detected at '^' marker.

se-10-1-10-1(offline)# restore id ?

NNNN Integer number of the backup, see 'show backup server'

Re: Resetting AIM CUE Module to Factory Defaults

What version of CUE? The "restore factory default" command was introduced in 2.1.

Brandon

New Member

Re: Resetting AIM CUE Module to Factory Defaults

It is 2.1.

Couldn't I just do like a write erase or something? Or does it not work like it does with a router?

Re: Resetting AIM CUE Module to Factory Defaults

Did you try "write erase" or "erase startup-config" from enable mode?

Brandon

New Member

Re: Resetting AIM CUE Module to Factory Defaults

Not from enable mode, no.

I'll give that a shot and let you know how it goes...

Thanks again for all your help!

-Josh

New Member

Re: Resetting AIM CUE Module to Factory Defaults

Just tried both - no go.

After I do both of them, I do a show startup-config and it gives me nothing back. I'm assuming that it erased it. Then when I give the reload command it asks if I want to save the changes, and I say no and to continue.

If it works like a router does, it should come back with whats in the startup-config - which should be nothing.

And another strange thing - why the restore factory default command does not work while this is version 2.1.

It just boggles the mind.

Thank you again for your time and idea's.

Cheers,

Josh

Re: Resetting AIM CUE Module to Factory Defaults

It might be worth trying to upgrade to a newer version of CUE and then restore to factory defaults. Sounds like things may not be exactly right with the current version anyway. Another option would be to reinstall the current version.

Brandon

New Member

Re: Resetting AIM CUE Module to Factory Defaults

Thanks, I'll give that a shot. It might not be until next week when I know if its gunna work or not.

I was planning on upgrading the thing any way. I just wanted to see if I could get it work right before I did.

Thanks for the help,

Josh

2631
Views
30
Helpful
14
Replies
CreatePlease login to create content