Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

UCCX GUI is not accessible after deleting the UCCX 7.0 end user from UCCM 7.0

Hi all,

I delete the UCCX GUI 7.0 end use from Call manager. Now I am not able to access the UCCX GUI with the same username and password. How i could recover this and become able to access the GUI again.

Thankx

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Super Bronze

Re: UCCX GUI is not accessible after deleting the UCCX 7.0 end u

Hi


Follow the steps in this post to set 'FRESH_INSTALL' in cet.

https://supportforums.cisco.com/message/1051572#1051572

Once done, log in as described (Administrator and ciscocisco). Basically go through, clicking 'Next' (when it asks for licenses, click next and it will use the existing ones). The final screen allows you to assign users as admins.


Regards

Aaron

Aaron Please remember to rate helpful posts to identify useful responses, and mark 'Answered' if appropriate!
4 REPLIES
Red

Re: UCCX GUI is not accessible after deleting the UCCX 7.0 end u

Try re-create the same user ID/password from CUCM.

If that didn't work, you'll need to do password recovery for UCCX.  Open a TAC case.

Michael

http://htluo.blogspot.com

Super Bronze

Re: UCCX GUI is not accessible after deleting the UCCX 7.0 end u

Hi


Follow the steps in this post to set 'FRESH_INSTALL' in cet.

https://supportforums.cisco.com/message/1051572#1051572

Once done, log in as described (Administrator and ciscocisco). Basically go through, clicking 'Next' (when it asks for licenses, click next and it will use the existing ones). The final screen allows you to assign users as admins.


Regards

Aaron

Aaron Please remember to rate helpful posts to identify useful responses, and mark 'Answered' if appropriate!
New Member

Re: UCCX GUI is not accessible after deleting the UCCX 7.0 end u

Thanks Aron with ur help this issue has been resolved.

Thankx

Ali Raza

New Member

Re: UCCX GUI is not accessible after deleting the UCCX 7.0 end u

Hi Aron,

I have a similar problem, I have tried the above procedure, but Internet explorer is getting stucked in between.

It is not proceeding after clicking next on the window where we will be asked for AXL username & password.

Tried many times, but the same result.Could you please help on this?

Thanks

Sanadh

554
Views
0
Helpful
4
Replies
CreatePlease to create content