Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Unity 4.2 MWI problem

Hi All,

The client is running Unity4.2 Build 4.2(1), in failover mode (Primary and Failover)

When Failover is active Unity things are good but when the Primary Unity is active the problem starts:

1. The MWI is not working.

2. I am getting these errors on Unity Primary via CSA:

The process D:\CommServer\AvCsNodeMgr.exe is attempting to communicate on the network using TCP/445. Do you wish to allow this?

The process C:\WINNT\system32\ntfrs.exe is attempting to communicate on the network using TCP/389. Do you wish to allow this?

The process D:\CommServer\AvMsgStoreMonitorSvr.exe is attempting to communicate on the network using UDP/1197. Do you wish to allow this?

3. I also can't open the System Administration page - dispalys error:

Unrecognized error

hr=0x8007203A (The server is not operational.\x0D\x0A)

From: global.asa -- Initialize()

I have resyncronisez the MWI..

Can someone suggest ...

Regards

agarg

2 REPLIES
Silver

Re: Unity 4.2 MWI problem

Is this a new install of Unity or CSA? Does the failover have the exact same version of CSA?

Are you sure this is CSA for Unity? strange because our primary csa is turned off because of issues before I came here. Same version 4.21

However I installed 4.21 in the lab and put the newest CSA for Unity on and there are no issues.

Are you sure you have the Unity version?

rlp

New Member

Re: Unity 4.2 MWI problem

Hi,

This is an existing setup and was working fine, only since yesterday when the Echange server was down I bring it up and all problems started. yes the CSA version is same on both V5.0.0.225.

Unity version is 4.2 build 4.2(1)

Thanks

238
Views
0
Helpful
2
Replies