Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

Upgrade CUCM 7.0 to 7.1 DLU's Lost

Hi guys,

Before the upgrade the CUCM 7.0(2) had 700 DLUs installed, after reboot the Publisher, warning message say:

System is operating on insufficient licenses. Please upload additional license files.


I have one cluster with 3 nodes. The upgrade was sucessfully done.

The problem is that 200 licences that i installed recently have been lost, even if i try to upload the license file again the system tells me that already exists...

What can i do to resolve this problem???

Best Regards,

NC

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
New Member

Re: Upgrade CUCM 7.0 to 7.1 DLU's Lost

Hey NC

Look at the release notes

http://tools.cisco.com/Support/BugToolKit/search/getBugDetails.do?method=fetchBugDetails&bugId=CSCtf15332

You have to remove the license from the CLI and then upload them again.

Regards

Thomas

1 REPLY
New Member

Re: Upgrade CUCM 7.0 to 7.1 DLU's Lost

Hey NC

Look at the release notes

http://tools.cisco.com/Support/BugToolKit/search/getBugDetails.do?method=fetchBugDetails&bugId=CSCtf15332

You have to remove the license from the CLI and then upload them again.

Regards

Thomas

470
Views
0
Helpful
1
Replies