Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Cisco UCS new vnics stop vmotion

Hi All,

 

Bit of a problem here. When i create a new vlan, then vnic template in UCS manager and then add the template to a server's service profile, reboot the server, vnics appear but vmotion stops working straight away without even creating a vswitch. It will no longer communicate in vmkping either. The setup is as below:

 

vlan created on both Nexus 5k and added to port-channel used by physical nics.

Vlan created in UCS manager

QOS set up for vnic

vnic Template created for Fab A and Fab B.

vnic added to server using vnic template.

Server rebooted.

new vnics are seen in vsphere

vswitch created and it can ping ip address on netapp for nfs.

vmotion no longer works or pings. Times out after 14% stating cannot communicate with host.

 

I'm at loss here, any help would be greatly appreciated.

 

Thanks

D

1 REPLY
Cisco Employee

One thing you want to make

One thing you want to make sure is that after you create the new vnic, the vnic you are using for vmotion is the same as before, you can check this by comparing the Mac in VMware and UCS. Make sure the vlan for vmotion is included for that vnic.

172
Views
0
Helpful
1
Replies
CreatePlease login to create content