Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

ESXi install hangs at install splash screen

I found this exact issue being described on VMware's message board below and it's referncing firmware updates.

Has anyone else seen this and what was your fix?

http://communities.vmware.com/thread/325678

2 REPLIES

ESXi install hangs at install splash screen

Reviewing the VMWare case, I would review the firmware release of UCSM and CIMC.  When upgrading from 1.3 to 1.4, there was a KVM upgrade were the two KVM subsystems were incompatiable.  The KVM would show the B&W portion of the ESX boot but would 'freeze' once loaded, the KVM would not show the Y&B portion of the boot.  The host still booted but the KVM did not show it.

Once the CIMC and FI were running the same firmware package, this issue ceased.

HTH,

Dan Laden

New Member

ESXi install hangs at install splash screen

I don't know which firmware you are running, but I ran into an issue with USB legacy support in the BIOS that would cause ESXi to hang on boot.  It didn't do it on all the blades.....

Here is a link that discusses it..... not sure if this is what you are running into this issue or not....

The fix is to disable Legacy USB support in the BIOS.

http://terenceluk.blogspot.com/2010/11/vmware-esxi-410-stuck-at-initializing.html

Kris Pate

2239
Views
0
Helpful
2
Replies